glitch in the system?

Post Reply
moshe
Posts: 6
Joined: Wed Oct 11, 2017 12:18 am

glitch in the system?

Post by moshe » Wed Oct 11, 2017 12:44 am

I have registered and logged in, even used the email. But when I attempt to go to the tv section I am asked to login again, and it refuses my password even though it works to start with? I joined just to get the new shows of Flash, etc ...

thanks

HRA v3
Site Admin
Posts: 18025
Joined: Fri Jun 10, 2011 2:04 pm

Re: glitch in the system?

Post by HRA v3 » Wed Oct 11, 2017 12:58 am

Im not sure why you can't access forum when all others can.
Just to be clear, you were logged in at the time you tried to access the TV forum?
Can you access these:

Code: Select all

http://hralinks.info/viewforum.php?f=3
http://hralinks.info/viewtopic.php?f=3&t=787
Thanks

moshe
Posts: 6
Joined: Wed Oct 11, 2017 12:18 am

Re: glitch in the system?

Post by moshe » Wed Oct 11, 2017 1:15 am

links you gave work. not sure why it did that? thanks

moshe
Posts: 6
Joined: Wed Oct 11, 2017 12:18 am

Re: glitch in the system?

Post by moshe » Wed Oct 11, 2017 1:19 am

now if I could just figure out how to say thanks on posts. :)

moshe
Posts: 6
Joined: Wed Oct 11, 2017 12:18 am

Re: glitch in the system?

Post by moshe » Wed Oct 11, 2017 1:20 am

same problem as before when I click on this link - http://hralinks.info/viewforum.php?f=4 I wonder why it is doing that?

HRA v3
Site Admin
Posts: 18025
Joined: Fri Jun 10, 2011 2:04 pm

Re: glitch in the system?

Post by HRA v3 » Wed Oct 11, 2017 1:52 am

You cant "reply" to topics in this forum. I made it that way to keep the forum neat.

But Im confused about what is happening too mate.
If you can access W-BB, can you get the shows from my topics in there?

Thanks

moshe
Posts: 6
Joined: Wed Oct 11, 2017 12:18 am

Re: glitch in the system?

Post by moshe » Wed Oct 11, 2017 5:17 pm

Yes. It is just the link on the main page that is not working for me. It could be because of my saved link for this site. I will check it out and let you know. and thank you for working with me on this. I think i am going to enjoy your site. :)

moshe
Posts: 6
Joined: Wed Oct 11, 2017 12:18 am

Re: glitch in the system?

Post by moshe » Wed Oct 11, 2017 6:46 pm

seems like the problem occurs when I access the site from www.hralinks.info but not when I access from www.harlink.info/index.php

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest